Bij Livianstyle geldt: niet goed, geld terug. Binnen 14 dagen kun je jouw bestelling, of een deel hiervan retouneren. Dit termijn gaat op de dag van ontvangst van de bestelling in. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling terug te sturen via de post of terug te brengen naar het vestigingsadres. De voorwaarden die wij stellen is dat de artikelen ongebruikt zijn en voorzien van de originele labels en prijskaartjes. Je mag de artikelen zonder opgaaf van reden retour sturen.

HOE WERKT RETOURNEREN?
Vul het retourformulier in. Voeg het retourformulier bij je verzending en stuur deze binnen maximaal 14 dagen na ontvangst bestelling gefrankeerd retour naar: Livianstyle t.a.v. Retouren Bankenlaan 42, 1944 NM Beverwijk. Voor retour via de post zijn de retourkosten voor eigen rekening. De retourkosten zijn gelijk aan de kosten die je betaald voor de verzending op het postkantoor. Als de retour verwerkt is, krijg je een bevestigingsmail met daarin in het bedrag dat wij verschuldigd zijn. we storten het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar altijd binnen 30 dagen, terug op de rekening waarvan wij de betaling hebben ontvangen.

ZELF RETOURNEREN BIJ LIVIANSTYLE
Je kunt het artikel ook zelf retourneren naar het retour adres. Dit is geheel gratis. Vergeet niet het retourformulier, of kopie hiervan, mee te nemen. Hiervoor dient wel van te voren een afspraak gemaakt te worden. Dit kan via info@livianstyle.nl stuur een mailtje en wij maken een afspraak met u. Zowel bij een retour via de post als bij een retour via retouradres Livianstyle krijg je een bevestigingsmail met daarin het bedrag wat wij je verschuldigd zijn. Wij storten het bedrag zo snel mogelijk, maar altijd binnen 30 dagen, terug op de rekening waarvan wij de betaling hebben ontvangen.

KRIJG IK MIJN GELD METEEN TERUG OP HET RETOUR ADRES?
Er wordt op het retour adres geen geld teruggegeven bij het retourneren van een bestelling. Het retourbedrag wordt op het bij ons bekende bankrekeningnummer terugbetaald. Wil je hetzelfde artikel in een andere maat of kleur ontvangen? Mail ons dan via info@livianstyle.nl. Indien het artikel in de gewenste maat of kleur voorradig is, zullen wij deze reserveren en kosteloos opsturen na ontvangst van je retourzending. Wil je graag een ander item ontvangen? plaats dan een nieuwe order. Van de retour gestuurde items zullen wij het aankoopbedrag naar je terug storten.

KLIK HIER VOOR HET RETOURFORMULIER