pasfoto1pasfoto2

Wij zij allebei moeders van twee kinderen en nu deze eenmaal een beetje op de rit te hebben dachten wij het is te leuk om het niet te doen, wij beginnen onze eigen fashion webshop!

Livianstyle is een webshop gemaakt voor vrouwen die gek zijn op fashion. De kleding en accessoires die wij verkopen is betaalbaar maar er zitten ook wat exclusieve artikelen tussen. Wij starten onze webshop met een paar merken die ons aanspreken en proberen uit deze collectie de leukste items voor onze klanten te selecteren.

De stijl van ons assortiment varieert van casual tot stoer en chique, zodat we voor ieder wat wils in onze collectie hebben. Naast zeer scherpe prijzen, een gevarieerd aanbod en regelmatige aanvullingen op het assortiment, staat Livianstyle voor uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle verzending en uiteraard een goede service. Tevredenheid bij onze klanten is voor ons het belangrijkste, wij zullen er dan ook alles aan doen om je aankopen zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Mocht je vragen over artikelen, verzendingen of betalingen hebben neem dan gerust contact met ons op via info@livianstyle.nl wij zullen je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden, heb je opmerkingen problemen of tips hebben laat het ons weten.

Kortom, wij wensen je veel plezier bij Livianstyle!